Kutlu Doğum Gecesi'nin 2.'si gerçekleştirildi

04.05.2011 21:58

Geleneksel olması planlanan Kalaba Köyü Kutlu Doğum Geceleri Etkinliğinin 2.'si 30 Nisan 2011 tarihinde saat 20:30'da yapıldı. Gençliğin Sesi Radyo Televizyonu programın çekimi için hazır bulundu.

Kalaba İlköğretim Okulu'nun bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe havanın soğuk olmasına rağmen geniş bir katılım oldu. Programa civar köylerden de katılım olduğu gözlendi. Programa ayrıca MHP milletvekili ve adayı Dr. Hasan Çalış, Has Parti milletvekili adayı Av. Abidin Çağlayan ve Saadet Partisi milletvekili adayı İnşaat Müh. Şaban Şahin katılımlarıyla destek verdi.

Sunuculuğunu Mehmet Kılıç'ın yaptığı gecede açılış konuşmasını etkinliği organize eden Ahmet Aydın yaptı. Ahmet Aydın konuşmasında böyle programların özellikle köylerde yapılması gerektiğini çünkü köylerde duygu yoğunluğunun daha çok yaşandığını belirtti.

Şair Halil Özdoğan'ın güzel şiir dinletisinin ardından kürsüye gelen Ereğli Ulu Cami İmamı Hasan Çınar'ın sohbeti katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Program, Ali Kırış'ın beğenilen ilahileri ve hemen ardından Dolunay Semazen grubunun Sema gösterisiyle devam etti. Sahneye son olarak köy halkının televizyondan sıkı bir şekilde takip ettikleri Cemal Kuru geldi. Sakal-ı Şerif ziyaretinin ardından yapılan dua ile program sona erdi. Programın sonunda katılımcılara ve gecede emeği geçenlere plaket verildi.

Biz de Kalaba70 web sitesi olarak programın hazırlanmasında maddî ve manevî emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve programın gelecek yıllarda da devam etmesini temenni ediyoruz.

Habere yapılan yorumlar

Yorum bulunamadı.